Schrijnwerk PVC

null

Al onze PVC ramen worden op maat gemaakt in hoogwaardig kunststof. U hebt de keuze tussen zeer uiteenlopende uitvoeringen, rekening houdend met uw persoonlijke smaak en voorkeur, in functie van het gebruik. Ook heeft dubbele beglazing en driedubbele beglazing de voorbije decennia sterk aan belang gewonnen, de mogelijkheden op dit vlak zijn dan ook zeer uitgebreid. We zoeken graag samen met u naar de beste oplossing, rekening houdend met uw persoonlijke wensen, zowel op gebied van akoestiek, zonwering, ventilatie als beveiliging.

Aluminium constructie

null

Aluminium ramen en raamprofielen winnen de laatste jaren almaar aan populariteit. Aluminium ramen en deuren hebben vier onklopbare eigenschappen: ze zijn maatvast, goed warmte- en geluidswerend, milieuvriendelijk, en uiterst duurzaam. Dat wil zeggen dat ze bestand zijn tegen tocht, wind, water, goed thermisch isoleren en inbraakwerend zijn. Voorts is aluminium zeer sterk, waardoor het ook kan worden ingezet voor grote raampartijen.

Houten ramen

null

De houten ramen zijn vervaardigd uit eerste klas meranti, of andere houtsoorten. Hout heeft een warme, natuurlijk uitstraling. Bij houten ramen zijn alle gewenste profileringen en vele detailleringen zijn mogelijk. Persoonlijke voorkeur, zoals de warme uitstraling, speelt bij de keuze voor hout een grote rol. Hout levert tot op de dag van vandaag nog steeds veel interesse bij onze klanten.

Rolluiken

null

Rolluiken zijn praktische oplossingen die ons op drie manieren beschermen: door een perfecte isolatie, de bescherming van onze privacy en een veiligheidsgevoel door een effectieve anti-inbraak beveiliging. Aluprof rolluiken zijn geproduceerd met zorgvuldig geselecteerde materialen om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. Rolluiken zorgen voor een grote vermindering aan verwarmingskosten in de winter terwijl ze tijdens de zomerperiode voor een aangename koelte en gedimd licht zorgen.

Zamów swoje produkty